PODCASTS

DE TOP 1000 ALLERTIJDEN
In de zaterdagavondshow De Top 1000 Allertijden Allertijden draait Arjan Snijders een dwarsdoorsnee van alles wat er ooit in de Top 100(0) heeft gestaan. Vanaf de eerste editie in 1968 tot aan de nieuwste lijst van 2022. Oerklassiekers die vanaf verschijnen in de Aller Tijden-lijst staan, tot vergeten krentjes die kennelijk een tijdlang heel belangrijk leken maar nu aan de aandacht ontsnapt zijn.
DIT WAS DE RADIO
Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen brengen wekelijks hun selectie fragmenten van mooie en niet zo gelukte radio. Afgemaakt met de leukste bloopers. Plus als toetje een ontregelende audio-collage van technicus en geluidsknutselaar Sybrand Verwer!
MACCA PODCAST
Paul McCartney-fans Koop Geersing en Arjan Snijders vroegen zich af of het een goed idee is om een lange reeks podcasts te maken rondom het fenomeen Paul McCartney inclusief de goede en slechte kanten.
100 JAAR RADIO
In 2019 bestond de Radio in Nederland 100 jaar. Harm Edens en Arjan Snijders verzamelen geluid en brengen verhalen over die roemrijke geschiedenis.
50 JAAR 3FM
In oktober 2015 bestond de nationale popzender 3FM vijftig jaar. Rond dit unieke jubileum maakte Arjan Snijders een boek, magazine en een RadioReeks.