PODCASTS · 11. januari 2023
DE TOP 1000 ALLERTIJDEN
In de zaterdagavondshow De Top 1000 Allertijden Allertijden draait Arjan Snijders een dwarsdoorsnee van alles wat er ooit in de Top 100(0) heeft gestaan. Vanaf de eerste editie in 1968 tot aan de nieuwste lijst van 2022. Oerklassiekers die vanaf verschijnen in de Aller Tijden-lijst staan, tot vergeten krentjes die kennelijk een tijdlang heel belangrijk leken maar nu aan de aandacht ontsnapt zijn.
PODCASTS · 11. januari 2023
DIT WAS DE RADIO
Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen brengen wekelijks hun selectie fragmenten van mooie en niet zo gelukte radio. Afgemaakt met de leukste bloopers. Plus als toetje een ontregelende audio-collage van technicus en geluidsknutselaar Sybrand Verwer!
PODCASTS · 11. januari 2023
MACCA PODCAST
Paul McCartney-fans Koop Geersing en Arjan Snijders vroegen zich af of het een goed idee is om een lange reeks podcasts te maken rondom het fenomeen Paul McCartney inclusief de goede en slechte kanten.
PODCASTS · 11. januari 2023
100 JAAR RADIO
In 2019 bestond de Radio in Nederland 100 jaar. Harm Edens en Arjan Snijders verzamelen geluid en brengen verhalen over die roemrijke geschiedenis.
PODCASTS · 11. januari 2023
50 JAAR 3FM
In oktober 2015 bestond de nationale popzender 3FM vijftig jaar. Rond dit unieke jubileum maakte Arjan Snijders een boek, magazine en een RadioReeks.
Rap van Fortuin · 15. december 2019
Check hier de inhoudsopgave van alle hoofdstukken en interviews:
Herinnert u zich deze nog · 30. november 2006
Check hier de inhoudsopgave van alle hoofdstukken:
Herinnert u zich deze nog · 30. november 2006
De roemruchte geschiedenis van Veronica begint op zee. Veertien jaar lang is de commerciële radiozender te beluisteren via de (dan populaire) middengolf, met programma’s die vanaf een boot buiten de territoriale wateren worden uitgezonden naar het vasteland. Een groot deel van de kracht van de naam Veronica is gebaseerd op deze zeezendertijd. Tot op de dag van vandaag wordt er teruggegrepen naar de ‘piratentijd’. Hele volksstammen die nooit een uitzending vanaf zee gehoord hebben, kennen...
Herinnert u zich deze nog · 30. november 2006
Veronica is dood, lang leve Veronica. Na de laatste klanken vanaf de boot blijft de Norderney nog een jaar op zee dobberen. Maar zonder de zendkristallen aan boord, dus niet meer in staat om programma’s te versturen. Het verslagen Veronica-personeel vaart die 31e augustus 1974 met het bevoorradingsschip terug naar de haven van Scheveningen. Ze worden toegejuicht door een enorme menigte Veronica fans die hen staat op te wachten. Daar hadden ze stiekem wel op gehoopt maar toch niet op gerekend....
Herinnert u zich deze nog · 30. november 2006
Op elk einde volgt een nieuw begin Op 28 december 1975 is het dan zover: de terugkeer van Radio Veronica in de ether! Zondagochtend vlak voor achten wordt de ruis uitgezet die voorheen op deze golflengte op de fm te horen is geweest. De overheid heeft altijd gezegd dat er geen ruimte was voor een nieuw signaal, maar ziehier: de opening van Hilversum 4! Voor een klassieke zender was wél ruimte en de ironie wil dat Veronica de aftrap mag verrichten. Tevens viert de omroep daarmee de terugkeer in...

Meer weergeven